fredag 29 januari 2016

Orden

Något jag kommit fram till under min utmattning är att jag gillar att skriva. Och jag berättar mer än gärna om min utmattning. Saknar bloggen gör jag också.

Men det här med att skriva. Och ta reda på saker att skriva om.

Damn. Skulle nog ha utbildat mig till journalist.

5 kommentarer:

  1. Jag tänker att det mest praktiska är att börja öppna munnen (eller alltså... Trycka på tangenterna). Rätt som det är så ser du orden och meningarna som snurrat i ditt huvud, som ibland inte varit logiska. Allt blir tydligt då.
    När jag fick min totala kollaps och min psykiatriska diagnos, började jag skriva. Valde dock att skriva bloggen separat från denna, och "anonymt", men sökbar. För i skrivprocessen ville jag inte censurera mig. I början var allt mest en massa klet och jämmer. Men nu på senare år när bilden klarnat för mig, så har innehållet på bloggen också klarnat. Ibland när det inte är för nära inpå skriver jag om det här. Men när det kryper för djupt inpå väljer jag den andra bloggen.

    Ja. Bara tips sådär.
    (Har du adressen förresten?).

    SvaraRadera
  2. Själv startade jag just ett instakonto för att jag aldrig kommer mig för att uppdatera Cathastrof-bloggen men hela tiden skriver blogginlägg i mitt huvud.

    SvaraRadera